top of page

Algemene voorwaarden

De opdrachtgever maakt een afspraak bij Soapp om de eigen stijl qua fotografie en bewerking. De opdrachtgever gaat hierbij akkoord met deze werkwijze. Er worden geen onbewerkte bestanden geleverd. Ook niet tegen betaling. De prijzen op de website zijn de prijzen die wij hanteren voor particuliere shoots. Verder zijn er nog een aantal algemene voorwaarden opgesteld.

 • Het auteursrecht van de foto's is te allen tijde van de fotograaf. De opdrachtgever geeft Soapp toestemming de gemaakte foto's van de opdrachtgever te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals blog, flyers, website, en Social Media enzovoorts, tenzij voorafgaand aan de shoot anders overeengekomen.
   

 • Bijsnijden en of bewerken van de door Soapp gemaakte foto’s is niet toegestaan, en is een schending van het auteursrecht.
   

 • Soapp is niet verantwoordelijk als gemaakte afdrukken op canvas van kleur en kwaliteit verschillen van het digitale beeld.
   

 • De bestanden op de website van Soapp zijn eigendom van Soapp en zijn niet bedoeld voor andere doeleinden.
   

 • Soapp is niet aansprakelijk voor het uitblijven van resultaat tijdens een reportage. Soapp doet haar uiterste best er voor te zorgen dat de reportage naar wens verloopt.
   

 • Soapp kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan kleding of eigendommen, of voor fysieke schade door vallen tijdens de fotoshoot.
   

 • Annuleren van een reportage dient, 48 uur voor de geplande afspraak gedaan te worden. Gebeurt dit niet, dan kan Soapp hier kosten voor in rekening brengen. – Aanbetalingen worden niet terug gegeven tenzij er een vervolgafspraak is gemaakt. Bij het onverhoopt verloren gaan van de foto’s voordat de klant ze ontvangt, bieden wij altijd een vervolg shoot aan.
   

 •  Bij het maken van een afspraak, gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden van Soapp.
   

 •  Let op: De foto’s zetten wij op een speciale website waar ze een maand op blijven staan. Download ze direct. Na een maand worden ze verwijderd. Voor het opnieuw opzoeken en versturen van de foto’s vragen wij een vergoeding van 35 euro. Je ontvangt van ons de foto’s opnieuw via Wetransfer. Wil je er zeker van zijn dat dit niet meer gebeurd? Vraag dan om een USB stick per post (totaal: 25,-)

bottom of page