BIRTH

Onze ervaring met geboortes is dat je tijdens de weeën en eventuele pijnmedicatie in een soort roes verkeert. Hierdoor kan het zijn dat de geboorte van je kind niet bewust mee krijgt. En al helemaal niet wat er om je heen allemaal gebeurt. "Helaas" kun je deze momenten niet overdoen om ze vast te leggen.

Met foto's van deze bijzondere gebeurtenis, kunnen jullie achteraf (pijnloos) nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

 

Geef aan ons je uitgerekende datum door. Wij houden een week voor en een week na deze datum rekening met jullie.
Bel zodra de weeën beginnen. Wij komen erbij, en zullen zo onopvallend mogelijk aanwezig zijn. Na de geboorte blijven we nog ongeveer 2 uur om de ontmoeting met eventuele broertjes en zusjes of andere familieleden vast te leggen.

 

Wij vragen 25% aanbetaling ter bevestiging van onze afspraak. Let op, wensen van te voren doorspreken met jullie arts, zodat we niet voor een dichte ziekenhuisdeur komen te staan.

Binnen 24 uur krijg je al een aantal foto's via WeTransfer zodat jullie die vol trots aan de visite kan laten zien. Binnen 14 dagen na de geboorte, krijgen jullie de foto's op een USB stick.

 

Prijs: 495 inclusief mini album en USB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018-2022 by Mandy de Wild-Singels