NEWBORN LIFESTYLE - STUDIO

MAKE-UP?

Wil je opgemaakt worden door een make-up artist? Dat kan! Voor 45 euro kun je deze dienst bijboeken
@by.savanna

 

 

Wij bieden twee verschillende soorten Newborn of Baby shoots aan.

 

Lifestyle shoot:
We komen dan thuis fotograferen. Denk aan het badmoment, het voedingsmoment en gezellig knuffelen met broer of zus. 

 

Omdat deze fotoshoot in vertrouwde omgeving plaats vindt, zijn broertjes en zusjes meer op hun gemak dan in de studio. Zo kun je de pure emotie en trots van de kindjes vast leggen. 
 

Van te voren bespreken we wat je mooi vindt en wat je voorkeuren zijn wat betreft kleuren. Verder hebben wij wat newborn props waarvan er 2 gekozen kunnen worden om mee te nemen voor tijdens de fotoshoot. Denk aan het houten hart, het Indiase tempelbedje en het nestje.

 

De shoot duurt ongeveer een 1,5 uur. 

Kosten: 175 euro

Newborn Studio shoot:
Je komt dan naar de studio met je baby en je partner. De beste tijd voor een Newborn shoot is tussen de 4e en de 14e dag na de geboorte. Heb je geen partner dan is het prettig om iemand anders mee te nemen. Net na je bevalling is het naar boven dragen van de maxi cosi en af en toe een handje helpen tijdens de shoot, soms net even te veel.

 

Probeer je voedingsmomenten zo te timen, dat je bij aankomst in de studio een flesje of de borst geeft. Hierna heeft je baby een vol buikje en is (meestal) lekker slaperig voor de shoot. 


Er staat een kamerscherm voor privacy en een aankleedkussen voor het uit- en aankleden van je kindje. 

Van te voren bespreken we wat je mooi vindt en wat je voorkeuren zijn wat betreft kleuren. Verder hebben wij wat newborn props, denk aan het houten hart, het Indiase tempelbedje en het nestje.

De shoot duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.

Kosten: 150 euro

 

 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Mandy de Wild-Singels