KIDS & FAMILY

Wil je opgemaakt worden door een make-up artist? Dat kan! Voor 45 euro kun je deze dienst bijboeken
@by.savanna

 

 

MAKE-UP?

Ben je niet in verwachting maar gewoon erg gelukkig met je gezin of familie? Dan kun je bij ons de tijd even stil laten staan met een familieshoot. 

 

Een fotoshoot is een leuke activiteit voor het hele gezin en na afloop krijgen de kinderen een KinderSurprise of een bellenblaas. Omdat ze zo goed hun best hebben gedaan.

Onze stijl is niet te stijf, niet te geposeerd. Ik laat jullie wandelen, knuffelen en spelen, om zo de meest spontane, waardevolle beelden te kunnen vast leggen. 
 

Deze familieshoot kan in de studio plaats vinden of buiten. Buiten regio Den Haag hanteren wij een kilometertarief van 0,35 per km.

De shoot is geboekt. Super leuk! En dan de grote vraag; wat moeten we aan?

Het is het mooiste als de kleding van iedereen die op de foto gaat, op elkaar af is gestemd. Dat betekent niet dat je allemaal hetzelfde aan hoeft, maar dat mag uiteraard ook. Bij de Zara kun je vaak mooie kleding vinden in aarde en natuurtinten.

Do's: kies voor accessoires zoals sjaaltjes, haarbandjes, armbandjes. Onze voorkeur gaat uit naar natuurtinten. Maar ook spijker, grijs, army, lichte prints doen het goed op de foto.

Don't: kies niet voor kleding met Disneyfiguren, merknamen of fluor kleuren... (uitzondering cakesmash, maar dan in overleg) En verder; kies kleding waar je je prachtig in voelt. Want als je je goed voelt, straal je!

De shoot duurt ongeveer een uur.

Kosten: 150 euro

Max  4 personen. Meer personen mogelijk (outdoor) tegen een meerprijs van 25 euro per persoon.